Företaget RV Bygg Badrum och Kök

RV BBK – En enskild firma baserad i Uppsala

RV BBK är en enskild firma med mer än 10 års erfarenhet i byggbranschen specialiserad på badrums- och köksrenoveringar. Företaget erbjuder total renovering av interiören samt diverse tjänster enligt kundens önskemål. Vi bidrar gärna med tips och förslag utifrån vår erfarenhet. En nyckelfärdig leverans där kunden inte behöver anlita något ytterligare företag för färdigställande av projekt. Våra offerter innefattar såväl el som VVS arbeten.

Vision och affärsidé

Vi erbjuder helhetslösningar inom badrums- och köksrenoveringar samt diverse projekt som innefattar blästring, måleri- och snickeriarbeten etc. Leveransen sker enligt överenskommet utförande som vi lämnar en utförlig specifikation på före orderbeskrivning. Kvalitet och nöjda kunder är en förutsättning för oss då vi endast verkar i Uppsala och dess närhet. Vi strävar efter att alltid ge våra kunder det där lilla extra, det ger tillfredsställelse både oss och kunden. Bra kundrelation genererar ofta till ytterligare uppdrag. Vi tror på att detta gör både oss och kunden lyckliga och kan skapa fortsatta kundrelationer.

Samarbetspartner

Vi har väletablerade leverantörer både inom kök och badrum och kan genom deras sortiment ge ett komplett förslag när det gäller material, layout och pris. Vi är också öppna för att kunden beställer material från butik i Uppsala där vi kan bistå med råd och avhämtning av materialet.

Leveranstid

Vi ger alltid besked om leveranstid i samband med vår offert och den är alltid tilltagen så att vi har möjlighet att lämna ett mycket bra resultat efter oss.

F-skatt

RV BBK är godkänt för F-skatt.
Information om F-skatt finns att läsa på skatteverkets hemsida.